بازدید رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس از ستاد فرماندهی آتش‌نشانی مشهد (۹ مهر ۱۴۰۴) | قلندرشریف: جدیدترین تجهیزات آتش‌نشانی در مشهد رونمایی خواهد شد+ فیلم ساخت بارانداز شهری برای کاهش حجم ترافیک مشهد | افزایش ۸ برابری ایستگاه‌های تخلیه و بارگیری شهر شهردار مشهد مقدس خبر داد: آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین پروژه مشارکتی مسکن شرق کشور مشهد، میزبان نخستین همایش ملی گردشگری و تحول پایدار | اهدای ۳۰ دستگاه خودروی سنگین خدماتی به شهرداری‌های استان هوای ناسالم امروز مشهد (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) نفس‌کشیدن را برای «گروه‌های حساس» سخت کرد نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اگر هویت شهدای گوهرشاد درست معرفی می‌شد، تاریخ فرهنگی ایران مسیر دیگری داشت ثبت نزدیک به ۹ میلیون تردد از طریق خطوط متروی مشهد در شهریور ۱۴۰۴ سازمان ملل از طالبان خواست دسترسی به اینترنت و خدمات مخابراتی را فوراً بازگرداند آمادگی پارکینگ‌های هسته مرکزی مشهد هم‌زمان با گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله افتتاح ایستگاه بسیج و بهره‌برداری از سکو‌های فاز اول خط ۳ مترو مشهد در سال ۱۴۰۴ هوای مشهد برای همه شهروندان ناسالم شد | مشهدی‌ها، خصوصاً کودکان در فضای بسته بمانند (۸ مهر ۱۴۰۴) ۲ فوتی در تصادف اتوبوس حامل دانشجویان در جاده سمنان + جزئیات و عکس (۸ مهرماه ۱۴۰۴) مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: معرفی آتش‌نشانان شهید به‌عنوان «شهید خدمت» را پیگیری می‌کنیم + فیلم گام شورای عالی استان‌ها برای ثبت قانونی آتش‌نشانان جان‌باخته به‌عنوان «شهید» با دستور رهبر طالبان، اینترنت فیبر نوری در کابل قطع شد پزشکیان: ملت ایران در جنگ ۱۲روزه، همدلی و اقتدار خود را ثابت کرد اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در سال پنجم شورای ششم اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده در سال پنجم شورای ششم بازسازی معراج شهدا مشهد، در نقطه پایانی | فعالیت فرهنگ‌سرای عروج در معراج شهدا
سرخط خبرها

توجه ویژه شورای ششم به حفظ و حراست از بنا‌های تاریخی| پیگیری مجدانه برای ایجاد باغ ایرانی در «باغ‌خونی»

  • کد خبر: ۹۱۴۰۰
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵
توجه ویژه شورای ششم به حفظ و حراست از بنا‌های تاریخی| پیگیری مجدانه برای ایجاد باغ ایرانی در «باغ‌خونی»
نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: باغ‌خونی، مجموعه‌ای تاریخی و ارزشمند بوده و مدیریت شهری درحال انجام مذاکراتی با نیروی انتظامی، بانک کشاورزی، وزارت امور خارجه و ... است تا آن را به مجموعه‌ای قابل بهره‌برداری برای عموم زائران و مجاوران تبدیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس و جمعی از اعضای شورای شهر مشهد از مجموعه تاریخی «باغ‌خونی» در خیابان عنصری بازدید کردند.

مهدی ناصحی،نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در حاشیه این بازدید، از باغ‌خونی به عنوان مجموعه‌ای تاریخی و ارزشمند یاد کرد که از شرایط بسیار ویژه‌ای برخوردار است و گفت: این بناء که متشکل از ساختمان‌های مختلف است، در دل شهر و هسته مرکزی مشهدمقدس قرار گرفته و امیدواریم بتوان در هماهنگی با دستگاه‌‎های مربوطه که مدعی مالکیت آن هستند، شرایطی را فراهم آورد که در قالب یک باغ ایرانی و عمارتی زیبا مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان اینکه باغ‌خونی از ظرفیت گردشگری بسیار بالایی برخوردار است، گفت: در کنار این باغ، منازل قدیمی وجود دارد که هرکدام از این بنا‌ها یک ظرفیت و جذابیت شهری محسوب می‌شود؛ با خریداری و ملحق شدن آن‌ها به مجموعه باغ‌خونی می‌توانند کاربری‌های متنوعی پیدا کنند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس تصریح کرد: براساس همین اهمیت، مدیریت شهری در تلاش بوده و مذاکراتی با نیروی انتظامی، بانک کشاورزی، وزارت امور خارجه و ... درحال انجام است تا باغ‌خونی به مجموعه‌ای قابل بهره‌برداری برای عموم زائران و مجاوران تبدیل شود.

ناصحی با بیان اینکه نگاه شورای ششم، احیاء بنا‌های تاریخی برای استفاده عمومی است، گفت: از هویت و میراث فرهنگی خود در مسیر خدمت به مردم و نشان دادن تمدن غنی و تاریخی مشهد بهره بگیریم.

وی افزود: هر بناء تاریخی که از چنین ویژگی تاریخی برخوردار باشد، مورد توجه ماست و مانع از تهدید و به مخاطره افتادن آن می‌شود.

ناصحی خاطرنشان کرد: منابع شهرداری را باید به نحوی سامان دهیم که بنا‌های تاریخی را در اختیار فرهنگ و هویت شهر نگه داریم.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->